Reactie Kouyate: "Niet vergeten dat we tegen de beste ploeg van België speelden"

Kouyate: "Niet vergeten dat we tegen de beste ploeg van België speelden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een vroege tegengoal bracht Anderlecht niet uit evenwicht. Kouyate speelde de 85 minuten erna weer een sterke match in het hart van de Anderlechtse verdediging.

Johan Walckiers in Anderlecht

Kouyate speelde zijn honderdste wedstrijd in de Belgische eerste klasse en bekroonde die met een zege tegen Gent. Dat maakt reeds 22 op 24 in de topwedstrijden voor paars-wit. "Gent kwam voor de punten", analyseerde Kouyate. "Spijtig van die vroege tegengoal, maar erna hebben we goed gereageerd. Jovanovic scoort ook op het juiste moment. Indien die keeper er niet alles uithaalde, had de score hier vandaag veel hoger kunnen oplopen. We hebben echter gekregen wat we verdienden."

Kouyate had ook nog een kwinkslag in huis in reactie op de uitspraken van El Ghanassy. "Je mag niet vergeten dat we hier tegen de beste ploeg van België gespeeld hebben", knipoogde de Senegalese verdediger. "Gent speelde goed, maar toen we het niveau optrokken, moesten ze toch lossen. Nee, makkelijk was het niet. Tegen Club en Gent speelden we thuis, dat scheelt heel wat. We zijn er nog bijlange niet. Dit weekend begint alles weer vanaf nul."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties