Reactie Vanhaezebrouck: "Iedereen heeft recht op slechte wedstrijd"

Tomas Taecke
| 5 reacties
Vanhaezebrouck: "Iedereen heeft recht op slechte wedstrijd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hein Vanhaezebrouck zag geen goede wedstrijd van zijn KVK maar kon achteraf wel vrede nemen met de uitschuiver. Wel baalt de Kortrijkse coach van de vele blessures die zijn spelersgroep teisteren.

Tomas Taecke in Kortrijk

"In de beginfase van de wedstrijd zag ik geen scherpte langs onze kant", gaf de coach aan na afloop van de wedstrijd. "Dat is later in de wedstrijd wel verbeterd, waardoor we het evenwicht konden herstellen".

"Na het uitvallen van Vandenbroeck zijn we in de problemen gekomen. Ik moest wat schuiven en eens de balans terug was hebben we het evenwicht kunnen herstellen. De bal op de paal van Chevalier was de beste kans, nadien hebben we de wedstrijd overgenomen zonder echt gevaarlijk te zijn. We hadden ongeveer 60 procent balbezit maar hebben daar veel te weinig mee gedaan".

"Deze matchen horen erbij. Je kan niet elke week goed voetbal brengen en de perfecte match spelen. Mijn jongens hebben ook recht op een mindere wedstrijd, uiteindelijk mogen we tevreden zijn met het resultaat na een dergelijke prestatie".

"De blessures baren mij wel zorgen. We spelen om de drie dagen een wedstrijd en hebben nu de gezondheidsproblemen waar we voor de winterstop geen last van hadden".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties