UPDATE: Transfer El Hamdaoui ketst af op bankgarantie

Tomas Taecke
| 30 reacties
UPDATE: Transfer El Hamdaoui ketst af op bankgarantie
Foto: © SC

Na anderhalf jaar geruzie scheiden de wegen van Ajax en Mounir El Hamdaoui zich dan toch. De Marokkaanse aanvaller gaat aan de slag bij Fiorentina.

UPDATE: Transfer El Hamdaoui springt af op bankgarantie: El Hamdaoui gaat in laatste instantie dan toch niet naar Fiorentina. Ajax vroeg nog een bankgarantie en aangezien de Italiaanse transfermarkt reeds om 19u sluit, konden de Italianen zo vlug niet meer aan het gevraagde document komen. Dat bleek een onoverkomelijk obstakel en dus ziet de overbodige Mounir El Hamdaoui zijn transfer door de neus geboord. Een serieuze tegenvaller voor zowel club als speler.

11u30: Dinsdagmorgen is de transfer van Mounir El Hamdaoui naar Fiorentina volledig afgerond. Ajax moet mogelijk wel nog een schadevergoeding ophoesten omdat de spits een half jaar niet aan spelen toekwam.

Hoewel El Hamdaoui één van de beste betaalde spelers in Amsterdam was, kwam hij nauwelijks aan spelen toe. Vooral met Frank De Boer had de rebel een conflict, waardoor hij dit seizoen compleet gepasseerd werd. In zijn eerste seizoen bij de Amsterdammers speelde hij wel 26 wedstrijden.

De aanvaller vloog maandagmiddag naar Italië om er zijn handtekening te plaatsen onder een nieuw contract. De medische keuring onderging de gewezen Ajacied eerder deze week.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties