Sidibé: "Slechts met één iemand last bij Beerschot"

Sidibé: "Slechts met één iemand last bij Beerschot"
Foto: © SC

Westerlo deed misschien wel de meest verrassende transfer door Ibrahima Sidibé aan te trekken. Die kwam over van Beerschot waar hij al wekenlang spoorloos was volgens het bestuur.

Zelf zegt Sidibé dat van dat verhaal niets klopt. "Ik zit al sinds 26 december op mijn appartement in Antwerpen", zegt hij in Het Nieuwsblad. "Ik ben zelfs al dertig dagen aan het lopen om mijn conditie te onderhouden."

Beerschot behandelde hem onheus vindt de Senegalees. "Er waren veel zaken waar ik ontevreden over was. De problemen met Beerschot dateren niet van vorige maand, maar begonnen al in augustus. We werden onder andere te laat betaald. Ik ben een man van principes. Als men mij iets belooft, moet men die belofte nakomen. En als mijn tegen mij liegt, word ik pissed."

"Ik had alleszins maar met één iemand problemen. Niet met Jacky Mathijssen en ook niet met mijn ploegmaats. Ik wilde graag terug naar mijn vrouw en dochtertje. Debrecen, mijn ex-ploeg, bood me de kans om weer in Hongarije te voetballen, maar één iemand stak door een stokje voor. Ik werd gewoon genaaid."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties