Interview Tözser: "Ik ken mijn toekomst"

Robby Morren
Robby Morren
| 109 reacties
Tözser: "Ik ken mijn toekomst"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Daniël Tözser is blij dat hij een nieuwe club heeft gevonden. Dat vertelde hij na de wedstrijd tegen Anderlecht, dat volgens hem een goede kans maakt om kampioen te worden.

Robby Morren in Anderlecht

"Anderlecht is een sterk team", zo stak Tözser van wal. "Wij slikten te makkelijk tegendoelpunten, het liep te makkelijk voor Anderlecht. Het is mooi dat we zelf twee keer konden scoren maar vier tegendoelpunten is gewoon te veel."

Kandidaat-kampioen
Toch wilde Tözser de zwarte piet niet enkel doorschuiven naar de verdedigers. "Het is niet de schuld van de verdedigers alleen, ook de aanval treft schuld." Genk moet nu blijven knokken voor een plaats in de top zes. "Nu hebben we punten nodig in de volgende matchen, maar we spelen niet elke week tegen Anderlecht", troostte de Hongaar zich. "Anderlecht maakt een goede kans om kampioen te spelen."

Nieuwe club
Tözser bereikte ondertussen een akkoord met een club van wie hij de naam voorlopig nog niet wil kenbaar maken. Wat hij wel duidelijk stelde, is dat het niet om Anderlecht gaat. "Anderlecht is geen vraag meer voor mij volgend jaar."

"Ik weet waar ik volgend seizoen zal spelen. Ik zal de naam van de club over enkele dagen bekendmaken. Ik ken mijn toekomst en dat is goed voor mij, nu is mijn hoofd vrij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties