Reactie "We leggen ons hier niet bij neer"

Fabian Morren
| 3 reacties
"We leggen ons hier niet bij neer"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michiel Hemmen is nog maar net nieuw bij Westerlo en beleeft nog niet echt hoogdagen met zijn nieuwe club. "We mogen niet opgeven."

Fabian Morren in Westerlo

“De vrije trap van Iakovenko was fantastisch. We kwamen vlak voor rust echter langszij. Op die moment denk je erop en erover. Dan valt die bal echter niet goed en aan de overkant wel.”

Gebrek aan inzet was er volgens de Nederlandse aanvaller niet. “De ploeg ging er helemaal voor. Iedereen knokte, maar we hadden na rust moeten scoren.”

De play-off III ontlopen wordt bijna onmogelijk voor Westerlo. “Het wordt heel moeilijk, maar we zullen er ons niet bij neerleggen”, klinkt het nog strijdvaardig. “We mogen gewoon niet opgeven. Nooit. Alles kan nog.”

Hemmen-Sidibé is het nieuwe spitsenduo bij Westerlo. “Ons samenspel kon nog beter. Het is nog niet perfect. We hebben al wel redelijk veel gepraat met elkaar.”

Hemmen komt over van de Nederlandse tweedeklasser AGOVV. “Het niveau is hier een stuk hoger. Ik probeer me zo goed mogelijk aan te passen. Ik ben niet ontevreden over mijn beginperiode hier, maar als spits wil je goals maken. Dus echt blij kan ik ook niet zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties