"Tegen Club Brugge scoren is mijn ultieme droom"

"Tegen Club Brugge scoren is mijn ultieme droom"
Foto: © SC

Vandaag staat op Super Sunday AA Gent tegenover Club Brugge. Vorige week kwam Benito Raman voor een eerste keer aan de aftrap. Raman hoopt dan ook tegen rivaal Club Brugge te kunnen starten.

“Toen ik nog bij de Gentse jeugdteams speelde, leefden we weken op voorhand toe naar die duels tegen Brugge. Dat leefde nog meer dan de toppers tegen Anderlecht of Standard”, aldus Raman.

“Bij het eerste elftal is elke wedstrijd natuurlijk van belang, maar een partij tegen Club Brugge blijft iets speciaal. Ik was als klein jongentje al fan van AA Gent. Die grote rivaliteit tussen deze twee teams speelt enorm, noem het een bijkomende motivatie”, legt Raman uit aan Het Nieuwsblad.

Raman hoopt duidelijk op zijn eerste doelpunt. Hij zou het vooral mooi vinden moest dat tegen Club Brugge zijn. “Ik hoop dat mijn eerste doelpunt bij de grote jongens niet te lang op zich laat wachten. Tegen Club Brugge scoren? Dat is mijn ultieme droom”, geeft Raman toe.

“Als ik tegen Brugge scoor, loop ik meteen naar Manu Ferrera. Hij voorspelde deze week op training dat ik zou scoren, met mijn hoofd zowaar! Maar ik ben al tevreden met een simpele intikker hoor (lacht). We maken zeker een kans tegen dit Brugge, het wordt gewoon zaak om 100 procent efficiënt te zijn”, besluit de jonge spits.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties