Interview "Standard kan Hannover wél pijn doen"

Tomas Taecke
| 54 reacties
"Standard kan Hannover wél pijn doen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eén dag na de uitschakeling tegen Hannover heeft Christoph Daum de kansen van Standard tegen zijn landgenoten ingeschat. "Standard kan Hannover wél pijn doen", weet de coach van Club.

Tomas Taecke in Brugge

Christoph Daum wil niet lang blijven stilstaan bij de Europese uitschakeling, maar nam wel de tijd om de kansen van reeksgenoot Standard tegen de Duitse formatie in te schatten.

"Het Hannover uit de groepsfase kan je niet vergelijken met de ploeg die wij partij gaven", gaf Daum vrijdagmiddag aan. "Ze bevinden zich in een soort flow waarbij alles lijkt te lukken".

"Toch denk ik dat Standard hen pijn kan doen in de volgende ronde. De Luikenaars hebben aanvallend veel in hun mars en zullen misschien wél in staat zijn om doelpunten te scoren", duidt Daum op de tekortkomingen van zijn eigen team in de terugwedstrijd. "Als ze wat meer geluk hebben dan ons kan de bal op de juiste momenten binnenwaaien".

"Standard is een club die Europees boven zichzelf uit kan stijgen. In dat geval kan Hannover wel eens in de problemen komen", aldus Daum.

Een uitgebreid relaas van de persconferentie kan u morgenochtend lezen op onze website.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties