Reactie Vanhaezebrouck: "Zijn aantal spelers die zich beetje vedette wanen"

Vanhaezebrouck: "Zijn aantal spelers die zich beetje vedette wanen"
Foto: © SC

De 2-5-thuisnederlaag tegen Lokeren kwam heel hard aan bij Kortrijk. De West-Vlamingen zien PO I ontglippen en daarnaast had trainer Hein Vanhaezebrouck ook een boodschap voor zijn spelers.

Kortrijk had deze week hard getraind op stilstaande fases, maar uitgerekend op drie zulke situates kregen ze een goal binnen. "Als staf sta je dan machteloos", aldus Vanhaezebrouck. "Je mag dan nog zoveel getraind hebben als je wilt, maar het zijn de spelers die het moeten uitvoeren. Na de winterstop krijgen we te makkelijk goals binnen terwijl dat voor nieuwjaar ons sterk punt was."

Vanhaezebrouck was ook niet gelukkig met de mentaliteit van sommige spelers. "Er zijn er enkele die zich al een beetje vedette wanen na het behalen van de bekerfinale. En dat terwijl het ons collectief is dat de successen behaald heeft. Daar zal nog over gepraat worden en als er jongens zijn die zich niet naar het team willen schikken, ik heb nog spelers..."

"Voor de toeschouwers zal dit wel een leuke match geweest zijn. Met twee ploegen die open voetbalden en het spel dat goed op en neer ging. Wij komen een beetje ongelukkig op achterstand door die corner die rechtstreeks binnenwaait, maar we komen goed terug. De tweede en de derde goal geven we echter weer weg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties