Vertonghen: "Tottenham is een schitterende club"

Glenn Schrader
| 10 reacties
Vertonghen: "Tottenham is een schitterende club"
Foto: © SC

Harry Redknapp zat donderdagavond opnieuw voor Jan Vertonghen in de tribune van Old Trafford. Vertonghen zelf zou niet weigerachtig staan tegenover een overgang naar Engeland.

"Tottenham is een prachtige club. Dit seizoen doen ze het erg goed", zei Vertonghen in gesprek met Goal.com. "Zij staan in de top drie van Engeland en dat is waar ik wil spelen. Over een eventuele transfer kan ik wel niets zeggen”, legt Vertonghen uit.

De Premier League is volgens de verdediger een mooie competitie. “Het is een prachtige competitie, de beste naar mijn mening. Ik hoop dat ik op een dag kan spelen in de Premier League. Spelen in de Premier League, voor welk team dan ook, is waar ik voor ga”, aldus Vertonghen.

In Engeland heeft de Premier League met Kompany en Vermaelen toch al een Belgisch tintje. “Veel ploegmaten van de nationale ploeg spelen hier al en bellen me regelmatig om hier te komen spelen”.

Spelen met Hazard
Ook Eden Hazard zou deze zomer naar Tottenham kunnen vertrekken. “Dat heb ik ook gelezen. Het zou leuk zijn om met hem te spelen, maar hij spreekt wel een andere taal dan ik”, besluit de kapitein van Ajax.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties