Grncarov is weer Macedonisch international

Mathias Dumarey
| 10 reacties
Grncarov is weer Macedonisch international
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Boban Grncarov (foto), verdediger bij Lierse, heeft zich weer in de gratie van de Macedonische bondscoach gespeeld. Hij werd voor het eerst sinds acht maanden weer bij de selectie van Macedonië gehaald.

"Ik behoor nu weer tot de kern nadat ik even uit beeld was verdwenen", zegt de verdediger van Lierse in GvA. "Ik vind het nog steeds speciaal dat ik kan spelen voor mijn land en het kan me ook helpen om een nieuw contract uit de brand te slepen", aldus Boban Grncarov.

Grncarov is einde contract bij Lierse, al heeft de club nog een optie voor een extra jaar. "Ik wil straks vooral een langdurig contract versieren. Ik ben 29 jaar en moet aan mijn toekomst denken. Ik denk aan een overeenkomst voor twee of drie seizoenen. Het liefst blijf in in Lier, maar als het moet zal het elders zijn. Ik wil er de komende weken na mijn schorsing alles aan doen om mijn doel te realiseren", besluit Grncarov.

Veel plezier beleefde Grncarov overigens niet aan zijn terugkeer want Macedonië ging gisteren met 2-1 verliezen bij het kleine Luxemburg. Macedonië is ook een van de tegenstanders van de Belgen in de WK-kwalificatiereeks op weg naar Brazilië.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties