Al Shabab: "Anderlecht moet nooit komen"

Melissa Maes
| 46 reacties
Al Shabab: "Anderlecht moet nooit komen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De voorzitter van Al Shabab, Khaled Al Baltan, verzet zich tegen een mogelijke overstap van zijn trainer Michel Preud'homme naar Anderlecht. "Er valt niet eens te onderhandelen."

Enkele weken geleden had Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock laten optekenen dat hij in Michel Preud’homme dé opvolger zag van Ariël Jacobs, moest die vertrekken. Maar dat ziet Khaled Al Baltan niet zitten.

“Michel zal de komende vier, vijf jaar nooit trainer van Anderlecht zijn. Ik ben zeer tevreden over hem, hij levert fantastisch werk. Ik ben zeven jaar voorzitter en alle andere trainers bereikten nog geen tien procent van het succes van Preud’homme”, aldus Al Baltan in HLN.

“Er valt niet eens te onderhandelen. Ik heb respect voor meneer Vanden Stock, voor Anderlecht, voor hun geschiedenis, voor hun fans, maar ik wil Vanden Stock aanraden om een andere trainer te zoeken. Anderlecht moet nooit komen. Elke oplossing is onmogelijk. Michel Preud’homme is van Al Shabab. Dat is de enige waarheid.”

"Het werk van Preud'homme hier is nog niet af. Hij is een generaal en niet enkel een uitstekende trainer, maar hij heeft ook oog voor de structuren en de strategie van Al Shabab, en met uitbreiding van het hele Saoedische voetbal.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties