Lokeren en Westerlo missen resem basisspelers

Jefrey Van der Straeten
| 5 reacties
Lokeren en Westerlo missen resem basisspelers
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdagavond staat Lokeren-Westerlo geprogrammeerd. Beide clubs missen vele spelers door blessures en schorsingen. Benji De Ceulaer is ziek teruggekeerd uit Griekenland.

 

“M'n stem is gaan vliegen! Ziek ziek ziek!!!”, tweette Benjamin De Ceulaer enkele uren geleden. Daarna voegde hij er aan toe dat hij ook koorts heeft. Lokeren moet zijn goudhaantje dus ook tegen Westerlo missen, nadat hij ook vorige week al onbeschikbaar was door een schorsing. Naast De Ceulaer zijn bij Lokeren ook Overmeire, Galitsios en Persoons onbeschikbaar.

Ook Westerlo meldt slecht nieuws. De club uit de Kempen telt ondertussen vijftien (!) spelers die geblesseerd zijn. Hun namen op een rijtje: Corstjens, Wils, De Petter, Dekelver, Liliu, Owusu, Marcao, Thiago Cardoso, Delen, Arbitman, Moses, Hemmen, Deelkens, Roef, Vanaudenaerde.

Toch is er ook een lichtpuntje te melden voor de mannen van de Caje: Ibrahima Sidibe is hersteld en moet zaterdag helpen om Westerlo een gunstige start te geven in play-off 3. Lokeren van zijn kant heeft nog een waterkansje op play-off 1, maar dan moeten in de komende wedstrijden Genk en Kortrijk veel punten laten liggen. Dat laatste gebeurt sowieso dit weekend, aangezien beide clubs tegen elkaar spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties