Gallucci: "Pas ik nog in de plannen van Van Renterghem?"

Gallucci: "Pas ik nog in de plannen van Van Renterghem?"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Eendracht Aalst zijn er een paar jongens die einde contract zijn en waar het bestuur aan beloofde met hen rond de tafel te gaan zitten. Damien Gallucci is één van hen.

De rechterflank is immens populair in Aalst, maar heeft nog geen zekerheid over volgend seizoen. "Men heeft me beloofd dat er deze week met mij zal gesproken worden, maar dat werd ook vorige week al gezegd", vertelt Gallucci in Het Laatste Nieuws. "Ik hoop dat er eindelijk duidelijkheid over mijn situatie komt. Er doen intussen allerlei geruchten de ronde en dat is niet gezond. Ik vind dat het bestuur de stap moet zetten om met mij rond de tafel te zitten."

"Ik zou graag weten of ik nog in de plannnen van trainer Van Renterghem pas. Ik heb alleszins bewezen dat ik het niveau van tweede klasse aankan en heb er drie behoorlijke seizoenen opzitten. Ik hoop daar een verlengstuk te kunnen aan breien. Intussen heeft mijn manager wel wat contacten met andere clubs. Indien Aalst niet met mij verder wil, dan moet ik uiteraard iets achter de hand hebben", besluit Gallucci.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties