Ranieri: "Wedstrijd is typerend voor ons seizoen"

Tomas Taecke
| 0 reacties
Ranieri: "Wedstrijd is typerend voor ons seizoen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de uitschakeling in de Champions League heeft Inter nog weinig om zich aan op te trekken dit seizoen. Claudio Ranieri wil stijgen in de ranglijst van de Serie A, nu zowel het bekeravontuur als de Europese campagne voorbij zijn.

Inter leek lang op verlengingen af te stevenen, maar incasseerde in de slotfase tegen Marseille een pijnlijke en fatale tegengoal in de slotfase. Brandao dompelde de Interisti in diepe rouw en hypothekeert de positie van Ranieri, die de slechte resultaten vooral aan een grote dosis tegenslag wijt.

"Deze wedstrijd was illustratief voor ons seizoen", weet de coach van Inter. "Veel meer kan ik van mijn spelers niet vragen. Pech achtervolgt ons al het hele seizoen".

Inter is nu aangewezen op de domestieke competitie, waar het een heel beroerd seizoen doormaakt. "Het enige wat we kunnen doen is stijgen op de ranglijst", weet de coach die niet bepaald stevig in het zadel zit. "We wisten al dat we moeten herstructureren. De slechte uitslagen zijn onterecht, maar dat is het pijnlijke aan voetbal. We moeten dat kunnen accepteren", aldus Ranieri.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties