Welke wedstrijd zal u nooit meer vergeten?

Tomas Taecke
| 45 reacties
Welke wedstrijd zal u nooit meer vergeten?
Foto: © SC

Onze redactie gaat deze week de nostalgische toer op. Elke dag blikken Leo Van der Elst, Georges Leekens en Killian Overmeire vol heimwee terug naar een onvergetelijk moment of persoon in hun carrière. Wij willen ook weten welke beelden voor eeuwig op uw netvlies gebrand staan.

Deze week willen we onze lezers polsen naar hun voetbalnostalgische momenten.  Enkele belangrijke personen in het Belgische voetballandschap blikken terug op de personen of momenten die zij nooit zullen vergeten en stellen daarmee het voorbeeld voor u! Aan het einde van dit dossier worden de leukste reacties en verhalen van onze lezers gebundeld en naar voor geschoven.

Vandaag ronden we het dossier af met de volgende vraag: Welke wedstrijd zal u nooit meer vergeten? Welke match van uw favoriete club staat voor eeuwig in uw geheugen gegrift? Welke partij is voor u een fantastische herinnering en zal u nooit meer vergeten? Welke wedstrijd van u favoriete ploeg zal je voor eeuwig navertellen?

 

Georges Leekens:
"Er zijn tientallen matchen die ik nooit zal vergeten. Vooral de periode die Spanje en Barcelona nu doormaken is fantastisch. Ook de partijen van Duitsland op het WK in Zuid-Afrika vond ik fantastisch. Dat zijn de spelers en matchen die mij voor altijd zullen bijblijven".

Leo Van der Elst:
"Dat is de wedstrijd van Antwerp tegen Vejle waar ik het eerder over had. Mijn eerste match op de Bosuil heeft mij nooit losgelaten".

Killian Overmeire:
"De match die bij mij een onvergetelijke indruk heeft nagelaten in de Champions League-finale tussen Milan en Liverpool. De Britten stonden halverwege 3-0 achter maar wisten het laken via strafschoppen toch nog naar zich toe te trekken".

 

Samen met u duiken we in het verleden en willen wij ook weten welke wedstrijd u het best is bijgebleven. Denk eraan dat enkel opbouwende en positieve reacties dit dossier, dat vooral gericht is op de interactie en dialoog met de lezers,  kleur kunnen geven!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties