Open brief aan KVK-supporters

Melissa Maes
| 8 reacties
Open brief aan KVK-supporters
Foto: © SC

KV Kortrijk heeft zijn lot niet meer in eigen handen, toch hoopt de West-Vlaamse club dat iedere supporter er zal staan. Hein Vanhaezebrouck richt een open brief naar de twaalfde man. "Laat jullie volop horen als één stem."

“Het seizoen is tot op heden voortreffelijk verlopen. Met bij momenten opnieuw oogstrelend voetbal en dat mede door de steun van ons fantastisch publiek”, klinkt het bij Hein Vanhaezebrouck.

“We kunnen dan ook tevreden terugblikken op ons seizoen. Velen zagen in KVK met een erg nieuwe kern een kanidaat voor PO3. Het is anders uitgedraaid en daar verdient iedereen die zijn bijdrage heeft geleverd een dikke pluim voor. Van Jean-Marc Degryse tot spelers, staff, directie, medewerkers, sponsors, supporters, enzovoort, enzovoort.”

“Bij deze zou ik speciaal jullie, onze supporters, willen bedanken en jullie vragen om echt nog eens het beste van jullie zelf te geven want we staan voor twee fantastische uitdagingen. Morgenavond hebben we het niet meer in eigen handen, maar er bestaat nog een kans om PO1 te halen.”

“Laat jullie volop horen als één stem, het zou een teken zijn voor iedereen dat onze fans klaar zijn voor de grootste verplaatsing in de geschiedenis van de club en van de stad.”

“Alhoewel ik het mijn spelers niet toelaat, wil ik om te besluiten toch nog even vooruitblikken op die unieke gebeurtenis. Voor het eerst in de geschiedenis van het Kortrijkse voetbal spelen wij de finale van de Beker van België."

"Het zal een feest worden, maar laat er ons dan ook onmiddellijk een onvergetelijk feest van maken. Overtuig de twijfelaars. Het zou fantastisch zijn om de helft van het stadion te zien stralen in het rood”, besluit Vanhaezebrouck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties