Doet Benfica zijn thuisreputatie eer aan tegen Chelsea?

Doet Benfica zijn thuisreputatie eer aan tegen Chelsea?
Foto: © SC

De kwartfinale tussen Benfica en Chelsea lijkt onvoorspelbaar. Wie de sterkste is zal blijken in de volgende wedstrijden. Voor Axel Witsel is het alvast een enorme boost dat hij op dit niveau kan meestrijden.

Benfica begint thuis tegen de Britse grootmacht. Benfica heeft al tien wedstrijden op rij geen Europese thuiswedstrijd meer verloren. In de eigen competitie heeft alleen Porto drie punten mee naar huis kunnen nemen uit Benfica. Chelsea heeft al sinds oktober 2010 geen Europese uitwedstrijd meer gewonnen.

Voor Chelsea is het ook een kwestie van de Britse eer hoog te houden, want ze zijn de enige overgebleven Engelse ploeg. Maar er is twijfel geslopen in de ploeg: "We zijn niet meer zo goed als we waren. We horen in de top vier van Engeland te staan. Ik wil de andere clubs in de top vijf niet afkraken, maar gezien de vaardigheden die wij hebben, zouden we hoger moeten staan", aldus Frank Lampard.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Benfica is favoriet. Een gokje bij BWIN op Chelsea daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Benfica met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 235 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Chelsea wint u 295 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties