Interview Welke ambitie heeft Genk in PO I? "Europees ticket halen"

Robby Morren
Robby Morren
| 11 reacties
Welke ambitie heeft Genk in PO I? "Europees ticket halen"
Foto: © SC

Racing Genk heeft zich pas op de slotspeeldag van de reguliere competitie verzekerd van PO I maar telt nu nog slechts 5 punten minder dan de derde in de rangschikking. Welke ambitie heeft de landskampioen in PO I?

Standard toonde vorig seizoen dat in play-off I alles nog mogelijk is. Bij Racing Genk, dat dit seizoen af te rekenen kreeg met heel wat blessureleed, valt een grote druk weg nu ze bij de eerste zes zijn geëindigd. De ambitie in Limburg is om een Europees ticket te behalen.

"Ons seizoen is gered. Nu moeten we proberen een Europees ticket af te dwingen tegen de betere ploegen van het land", zo liet algemeen directeur Dirk Degraen optekenen.

Vossen: "Alles is mogelijk"
Ook Jelle Vossen vindt dat Genk voluit voor een Europese plaats moet gaan. "We moeten nu proberen een Europees ticket te halen. We hebben al bewezen dat we in thuismatchen mooie dingen kunnen laten zien. De cijfers die we uit topwedstrijden kunnen voorleggen, zijn ook niet slecht. Alles is mogelijk in de play-offs, we moeten het match per match bekijken", vertelde Vossen aan onze redactie.

De Bruyne: "Goede start maken"
Kevin De Bruyne doet geen grote uitspraken maar benadrukt dat de eerste wedstrijd tegen Club Brugge heel belangrijk is. "We zijn in play-off 1 geraakt, we gaan ons best doen. De punten worden door twee gedeeld maar grootspraak is nu niet op zijn plaats. Het zal heel belangrijk zijn om goed te beginnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties