Reactie De Bruyne: "Weet niks meer van de eerste helft"

Fabian Morren
| 60 reacties
De Bruyne: "Weet niks meer van de eerste helft"
Foto: © SC

Vooral in de eerste helft was sfeer zeer grimmig tijdens Club Brugge - Genk. Refaelov plantte zijn voet in het gezicht van Bailly en wat later ging De Bruyne neer na een fors duel met Blondel.

Fabian Morren in Brugge

Bailly hield er een flinke hersenschudding aan over en kon moeilijk ademen. Voor hem was de wedstrijd zo al voor rust afgelopen. Hij wordt 24 uur in het ziekenhuis gehouden voor observatie. 

Ook achter Kevin De Bruyne stond tijdens de rust een vraagteken of hij nog wel verder kon spelen na het duel met Blondel. Uiteindelijk haalde De Bruyne wel het einde van de match. "Van de eerste helft wist ik niks meer", zegt hij. "Behalve twee fases: het doelpunt en dat ik een slag kreeg. Die slag? Zulke dingen gebeuren in het voetbal. Ik heb nu wel serieuze hoofdpijn, maar we zullen zien hoe het evolueert."

Van de tweede helft herinnert De Bruyne zich gelukkig wel nog iets. "Onze tweede helft was beter dan de eerste. We hebben kansen genoeg gekregen vandaag. De mentaliteit zat goed en ons voetbal was lniet slecht."

De Bruyne pakte ook nog geel. "Het was mijn eerste kaart van het seizoen, maar ze was niet verdiend. Nu moeten we onze thuismatchen winnen, want anders zal het moeilijk worden om Europees voetbal te halen. We gaan gewoon ons best doen en zien wel waar we eindigen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties