Boskamp: "Ik word zeker geen trainer van Ingelmunster"

Boskamp: "Ik word zeker geen trainer van Ingelmunster"
Foto: © SC

Johan Boskamp wordt geen trainer van eersteprovincialer Ingelmunster. Dat schrijft de Nederlander in zijn column in Het Belang van Limburg.

"Het leek wel of België vier dagen op zijn kop stond. Niet te geloven hoeveel reactie ik daar op gekregen heb, zelfs uit Nederland kreeg ik telefoons. En al dat gezeik was voor niks. Ik heb het toch al een paar keer gezegd: ik ga niet meer op een veld staan. Dan zou ik eerst 35 kilo moeten afvallen. En dan nog op vier dagen want Ingelmunster had vrijdagavond al match. Geen idee hoe je daar aan moet beginnen op vier dagen! Dus neen, ik ga geen trainer worden bij Ingelmunster."

"Ik ken hun coach, Pieter-Jan Sabbe, goed. Ik ben peter van de jeugdkampen van de club en geef er telkens een training. Vandaar de link. Ze hadden me gebeld met de vraag of ik hen wou helpen. Maar ik vertrok naar Spanje. En dan werd er plots gezegd dat ik daar trainer zou worden. Ik ga die mensen deze week dus nog eens contacteren. Kijk, ik wil wel wat advies geven, maar ik ga echt niet weer op dat veld staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties