Brest doorbreekt zegereeks Lille

Sam Soetaers
| 1 reacties

Lille heeft een steek laten vallen tegen Brest. De ploeg van Eden Hazard verloor met 3-1. Montpellier won zijn wedstrijd wel.

Montpellier boekte zijn tweede zege op rij en is voorlopig leider in de Franse Ligue 1. Belhanda opende tegen Sochaux al na 4 minuten spelen de score. Sochaux was echter niet van slag en kwam op het halfuur langszij na een mooie goal van Maiga. Vroeg in de tweede helft nam de thuisploeg de match weer in handen. Camara scoorde de 2-1.

Lille zag tegen Brest een einde komen aan zijn zegereeks van drie wedstrijden. Het ging met 3-1 onderuit. Payet scoorde het enige doelpunt voor de bezoekers. Bij Lille liep De Melo nog tegen zijn tweede gele kaart aan en speelde Hazard de hele wedstrijd mee.