"Villa wil Barcelona niet verlaten"

Sam Soetaers
| 3 reacties
"Villa wil Barcelona niet verlaten"
Foto: © SC

De kans dat David Villa aan het einde van dit seizoen Barcelona verlaat, lijkt heel klein. Dat zegt zijn zaakwaarnemer Miguel Angel Vara.

Villa werd in 2010 voor 30 miljoen euro overgenomen van Valencia. De 30-jarige spits herstelt momenteel van een scheenbeenbreuk. Die liep hij op tijdens het WK voor clubteams in december. De zware blessure brengt de toekomst van Villa bij Barcelona niet in gevaar, zo weet zijn zaakwaarnemer.

"Ik hoop dat Villa nog een paar wedstrijden kan spelen dit seizoen", licht Vara toe. "Als dat goed gaat kan hij zelfs nog deelnemen aan het EK in Polen en Oekraïne." 

Maar de Spanjaard hoeft niet veel te spelen om op te vallen. Verschillende ploegen hebben al laten weten dat ze Villa willen overnemen van Barcelona. "Maar dat zijn alleen maar geruchten", weerlegt zaakwaarnemer Vara de interesse.

"Niemand van die clubs heeft met mij of Villa gesproken. Villa ligt nog twee jaar onder contract bij Barcelona en wil zijn contract graag uitdienen. Je mag niet vergeten dat hij bij één van de beste ploegen ter wereld speelt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties