Interview "Ik blijf zeker bij Beerschot"

Robby Morren
Robby Morren
| 43 reacties
"Ik blijf zeker bij Beerschot"
Foto: © SC

Conor Laerenbergh heeft het helemaal naar zijn zin bij Beerschot. Vrijdagavond mocht hij tegen Lokeren invallen en bedankte hij de coach met zijn eerste goal in de Jupiler Pro League.

"Ik raakte de bal goed en hij ging perfect in de hoek. Ik hoop dat er zo nog veel zullen volgen. Op training lukken ze op die manier ook wel regelmatig", vertelde hij ons over zijn eerste goal op het hoogste niveau.

"Natuurlijk was de ontlading er, dat is ook logisch na je eerste doelpunt. Er gaat op dat moment zoveel door je hoofd. Het is gewoon schitterend om die eerste goal voor je thuispubliek te scoren."

Meer speelminuten
De jonge Laerenbergh is bezig aan zijn laatste jaar op school maar hoopt om tijdens de volgende matchen nog speelkansen te krijgen. "Ik hoop dat ik nog meer minuten krijg van de coach zodat ik me kan tonen op het veld."

Beerschot
Zijn toekomst ziet de Laerenbergh volledig bij Beerschot liggen. "Na dit jaar stop ik met school en ik blijf volgend seizoen zeker bij Beerschot. Ik voel me hier goed en ik word goed begeleid", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties