Chergui: "Het komt zeker goed met Antwerp"

Dirk Pieters
| 22 reacties
Chergui: "Het komt zeker goed met Antwerp"
Foto: © SC

Antwerp is aan een dramatische reeks bezig in de tweede klasse. We vroegen wat er allemaal aan de hand is aan Zinho Chergui. De linksachter is einde contract bij de Great Old.

"De resultaten van de laatste weken zijn heel teleurstellend. We hadden er veel meer van verwacht én vooral omdat we nog hoopten op die eindronde. Jammer genoeg liep er vanalles fout. Veel doelpunten op stilstaande fasen en veel individuele fouten. Daardoor is het vertrouwen van sommige jongens ook een beetje aangetast en dan loopt het allemaal wat stroever", aldus de verdediger aan onze redactie.

Chergui is einde contract, maar hij is niet de enige. Er zijn redelijk wat spelers einde contract en we hebben nog geen zekerheid over onze toekomst. Dat kan er ook misschien mee te maken hebben. Maar niet enkel de supporters zijn teleurgesteld, wij zelf ook."

Hoe moet het verder voor de verdediger van Antwerp? "Ook mijn toekomst is nog onduidelijk. Ik heb met Antwerp gesproken en de onderhandelingen lopen nog wel, maar verlopen vrij stroef. Ook door de financiele situatie die blijft schommelen op Antwerp, door de lijken die steeds uit de kast vallen, is het allemaal afwachten. Toch heb ik er alle vertrouwen in dat Gunter Hofmans ervoor zal zorgen dat Antwerp volgend seizoen voor de prijzen zal spelen. Met of zonder mij. Mijn manager Gunter Thiebaut heeft nog enkele andere pistes in verschillende competities. Ik heb bijna alles gespeeld dit seizoen dus er is wel wat belangstelling. Al hoop ik er natuurlijk met Antwerp zo snel mogelijk uit te komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties