Adrie Koster is de nieuwe coach van Beerschot

Fabian Morren
| 123 reacties
Adrie Koster is de nieuwe coach van Beerschot
Foto: © SC

Adrie Koster is de nieuwe coach van Beerschot. De Nederlander tekende een contract voor twee seizoenen. "Hij is de juiste man op de juiste plek."

De 57-jarige Koster zal vanaf komend seizoen het roer overnemen. De resterende wedstrijden van de play-off 2 zullen geleid worden door assistent-coach Wim De Corte.

"We hebben ons met Beerschot tot doel gesteld om fysiek, modern en intelligent te voetballen", verduidelijkt voorzitter Patrick Vanoppen. "Daarbij moeten we voluit durven opteren voor de aanval. Ik ben ervan overtuigd dat Adrie Koster de juiste man op de juiste plek is om met deze club stappen te zetten richting subtop in België."

"Hij staat ook bekend als een trainer die heel goed met de jeugd kan omgaan en die geregeld een getalenteerde jongere durft lanceren in het eerste elftal", vervolgt Vanoppen. "Dat is de weg die we met Beerschot willen op gaan."

Koster werd eerder dit seizoen ontslagen bij Club Brugge. Voordien was de Nederlander ook al coach van onder meer Ajax. Momenteel is Koster trainer van de Nederlandse -20.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties