Preud'homme: "Moeilijk om hier los te weken"

Preud'homme: "Moeilijk om hier los te weken"
Foto: © SC

Michel Preud'homme leidde gisteren Al-Shabab naar de landstitel in Saudi-Arabië. De Belgische coach bleef heel het seizoen zonder nederlaag. Hij liet ook weten dat het niet makkelijk zal zijn om hem weg te kopen.

Een titelviering in het rijke Saudi-Arabië is nu net even iets anders als de titel halen met Standard of de beker pakken met Gent. "De prins van de club heeft zijn privéjet gestuurd om ons op te halen", vertelde de trainer aan Sporza. "Ik moet nog leren hoe ze hier een titel vieren, dus ik laat alles op me afkomen. Er zijn veel verhalen over mooie cadeaus, maar we zijn een kleine club. Het is een beetje zoals een titel winnen met Gent. Als ik hier nog twee jaar mag werken, dan kan deze ploeg in de Belgische top meedraaien."

Preud'homme houdt dus rekening dat hij zijn contract zal uitdoen. "Ik heb nog een contract voor twee seizoenen. We moeten structureel en infrastructureel stappen zetten, dus veel hangt af van het project dat de club voorstelt. Het zal niet simpel worden om mij hier los te weken, maar je weet nooit wat er op je pad komt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties