Berchem Sport heeft titel voor het grijpen

Berchem Sport heeft titel voor het grijpen
Foto: © SC

Met nog drie speeldagen te gaan nadert de ontknoping in bevordering B. Leider Berchem Sport heeft een voorsprong van zeven punten op zijn naaste achtervolger en kan komend weekend de titel op zak steken. Een waar volksfeest staat klaar.

De fans van Berchem Sport maken een geweldig seizoen mee, hun ploeg staat al enkele maanden eenzaam aan de leiding in vierde klasse B. Eerder dit seizoen maakte het geel-zwarte legioen de verplaatsing naar Mariekerke per boot, komend weekend doen een honderdtal van hen dat nu per trein. De fans gaan in stoet richting het stadion, maken een bezoek aan de plaatselijke horeca om vervolgens de eigen spelers ter plaatse te verwelkomen. Bij winst in Katelijne heeft de club zekerheid over de titel, dat kan het een dag eerder ook al als achtervolger Overijse punten laat liggen. 

De titel kan Berchem niet meer ontglippen, de club heeft voor de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Duffel alvast een groot volksfeest voorbereid. De footlunches hebben zelfs de kaap van de 350 overstegen. Een grote tent zal achter een van de doelen worden opgetrokken om deze eters te herbergen, hier zal nadien ook de titelviering van start gaan met diverse kramen rond het veld en een groot podium. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties