Word manager van Anderlecht via FB-spel

Word manager van Anderlecht via FB-spel
Foto: © SC

Je houdt van je club. Maar je hebt een eigen visie. Je verkiest om met een 4-4-2 spelen, je wil Odjidja wegplukken bij Club Brugge en Cyriac opstellen. Anderlecht lanceert als eerste Belgische club een online spel: de 'Football Fantasy Manager' waarbij je zelf voor trainer kan spelen.

Met het spel kan je tegen Europese grootheden als Real Madrid, Shalke 04, FC Barcelona, AC Milan en Chelsea FC spelen. Dankzij FFM is het voor de trainers in spe mogelijk je eigen ploeg samen te stellen, het elftal zelf te beheren en te leiden, wedstrijden en/of toernooien te spelen én te winnen.

De voetballeider in u kan ook de club leiden op zakelijk vlak. Je kan activiteiten en evenementen organiseren, het stadion uitbouwen en meer inkomsten voor de club genereren. Het spel is vanaf nu exclusief beschikbaar op de facebook-pagina van RSCA: www.facebook.com/rsca.be.

Anderlecht is één van de 13 club die FFM momenteel al aanbieden aan de supporters. Naast de Brusselaars bereikten ook Barcelona en Real, AC Milan, AS Roma, Benfica, Borussia Dortmund, Chelsea FC, Galatasaray, Juventus, Liverpool, Schalke 04 en Sevilla een akkoord met “From The Bench”, het Spaanse bedrijf dat instaat voor de ontwikkeling van het spel.

Drie andere buitenlandse clubs volgen nog later deze maand. Met het oog op volgend seizoen wordt verwacht dat het aantal clubs zal verdubbelen. Het spel is naast Facebook eveneens mobiel beschikbaar in de Apple Store en “From The Bench” ontwikkelt momenteel een versie die op Android beschikbaar zal zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties