Maak kans op gratis tickets 'End Of Season Party'!

Melissa Maes
| 1 reacties
Maak kans op gratis tickets 'End Of Season Party'!
Foto: © SC

Het voetbalseizoen zit er bijna op. Zak met uw ploeg op 6 mei af naar discotheek Carré Willebroek om het sportieve jaar al feestend af te sluiten op de 'End Of Season Party'.

Op zondag 6 mei komen voetballers(-vrouwen) samen in Carré Willebroek om het einde van het voetbalseizoen te vieren. Op die dag loopt in tal van provincies de reguliere competitie ten einde en spelen veel ploegen dus hun laatste wedstrijd.

De ‘End Of Season Party’ start om 19 uur. Na het voetbalfeestje kan iedereen zich om 22.30 uur nog uitleven op de muziek van Carré R&B Sunday. In voorverkoop kosten de tickets 8 euro, die kaarten zijn geldig tot 22.30 uur. Aan de kassa betaal je 10 euro. Ploegen die kaarten willen bestellen, kunnen mailen naar joeri.de.cat@telenet.be.

Per vijf gekochte tickets hebben de organisatoren van de ‘End Of Season Party’ een leuk cadeau voor de ploeg, namelijk een fles exclusief te verkrijgen FC Barcelona-cava.

Win dankzij Voetbalkrant.com een duoticket voor de ‘End of Season Party’! Klik hier en geef de juiste oplossing op onze prijsvraag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties