Vader Courtois: "Thibaut heeft te weinig ervaring voor Real Madrid"

Jefrey Van der Straeten
| 10 reacties
Vader Courtois: "Thibaut heeft te weinig ervaring voor Real Madrid"
Foto: © SC

Thibaut Courtois speelt binnenkort de finale van de Europa League. Zijn vader en zaakwaarnemer houdt hem echter met beide voeten op de grond.

“We bellen altijd na de match, maar nu was dat niet zo evident. Er werd volle bak gefeest op de achtergrond. Na ja, ze hadden er reden toe.” Thierry Courtois heeft het in Het Nieuwsblad over zijn telefoongesprek met zoonlief Thibaut, die donderdag de finale van de Europa League bereikte.

Over de toekomst van Thibaut is vader Courtois duidelijk: “Het is best dat Thibaut nog een jaartje in Madrid blijft. Nu al terugkeren naar Chelsea is te vroeg. Petr Cech is daar nog altijd onbetwistbaar, hé. Denk niet dat Thibaut hem zomaar uit de ploeg kan spelen. Voorlopig staat Cech nog altijd een trapje hoger”, blijft Thierry Courtois nuchter.

Vader Courtois gaat in het interview ook even in op de geruchten dat Real Madrid hem graag zou willen. “Leuk om lezen dat Mourinho geïnteresseerd is in Thibaut. Maar zo wil hij vooral Casillas scherp houden. Hem vervangen door Thibaut is echt geen optie. Daarvoor heeft hij nog niet genoeg ervaring.”

Of Courtois ook volgend seizoen voor Atletico keept, is nog geen 100% zeker. "We wachten nu op antwoord. Al verwacht ik weinig problemen. In Madrid zijn ze heel tevreden over Thibaut", aldus Thierry Courtois.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties