De Corte: "Nog een laatste keer goed vlammen"

Bart Vandenbussche
| 16 reacties
De Corte: "Nog een laatste keer goed vlammen"
Foto: © SC

Wim De Corte is klaar voor de laatste wedstrijd van dit seizoen. Beerschot ontvangt zaterdag Bergen. "We willen nog een laatste keer goed vlammen om het seizoen mooi af te sluiten."

Wim De Corte laat op de clubwebsite verstaan niet tevreden te zijn over het verloop van play-off 2. “Op Bergen maken we een defensief foutje en krijgen we een goedkope strafschop tegen. We zijn daar collectief nooit bij machte geweest om de situatie om te buigen.”

“Thuis tegen Lokeren zaten de omstandigheden mee: een rode kaart voor de tegenstanders, twee doelpunten kort na elkaar voor ons, al bij al een verdiende zege. Op Zulte Waregem hebben we twintig minuten op de helft van de tegenstander gespeeld, maar geen kansen gecreëerd. Na de 1-0 waren we niet in staat om te reageren.”

“De terugmatch hier op het Kiel was de beste van PO 2, met goed voetbal gedurende de eerste 35 minuten. In Lokeren kwamen we weer 1-0 achter, al konden wie die achterstand nog wel rechtzetten. Daarna konden we de kansen niet concretiseren en kregen we zelf nog twee doelpunten tegen. Typisch voor onze prestatie in uitmatchen."

“Als we tegen Bergen de lijn doortrekken, zullen we er thuis weer honderd procent voor gaan. We zullen onze sportieve plicht vervullen en onze thuisreputatie verdedigen. Maar de conclusie is dat we net te weinig hebben gebracht in PO 2 en dat we vooral uit geen aanspraak konden maken op punten. Het was niet goed genoeg.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties