Reactie De Mets: "Raar, efficiëntie heeft ons over streep getrokken"

De Mets: "Raar, efficiëntie heeft ons over streep getrokken"
Foto: © SC

Eindelijk nog eens een zege voor KV Kortrijk in play-off I. Gertjan De Mets pufte nog na in de catacomben, want het was lopen geblazen op het middenveld.

Johan Walckiers in Gent

Ze hadden er lang op moeten wachten, op die zege. "Nochtans hebben we al goede wedstrijden gespeeld zoals tegen Gent en Genk, maar toen kregen we telkens heel veel doelpunten tegen en verloren we", zei Gertjan De Mets. "Tegen Genk speelden we misschien wel onze beste wedstrijd van het seizoen, maar het leverde niets op. De efficiëntie was ons grootste probleem en laat net dat nu vandaag ons over de streep getrokken hebben."

"We hebben niet ons beste voetbal gespeeld. Af en toe hebben we achter de bal moeten lopen, maar ik schrik niet terug van een beetje werk. Als iedereen dat doet, gaat het trouwens zoveel makkelijker. Niemand had dit verwacht, maar we zijn blij."

"Eigenlijk hebben we heel de play-offs genoten, maar nu hebben we eindelijk nog eens een resultaat beet. Nog twee wedstrijden hebben we om ons te tonen. En donderdag is het misschien tegen de kampioen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties