Hulk komt naar Engeland

Yves Dekoning
| 16 reacties
Hulk komt naar Engeland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Braziliaans international Hulk zal binnenkort naar Engeland reizen om er te spreken met enkele Engelse topclubs. De aanvaller mag Porto verlaten als het juiste bedrag op tafel wordt gelegd.

Givanildo Vieira de Souza (Hulk) wil FC Porto verlaten en zijn voorkeur gaat uit naar een club uit de Premier League. Volgens zijn zaakwaarnemer Teodoro Fonseca zou hij de komende dagen naar Engeland trekken voor onderhandelingen. Porto wou de 25-jarige aanvaller niet verkopen, maar zou hem nu toch laten gaan.

Hulk heeft een clausule in zijn contract waardoor hij voor honderd miljoen euro weg mag, maar Porto zou daarover willen onderhandelen. Als een ploeg met vijftig miljoen over de brug komt, mag hij weg. Hulk is graag bij Porto, maar wil de Champions League winnen en een basisplaats veroveren bij Brazilië. Hij hoopt zijn kansen daarop te verhogen door in de Premier League te spelen.

Chelsea lijkt favoriet om Hulk binnen te halen, Roman Abramovich bezit zeker voldoende kapitaal en zoekt een opvolger voor Didier Drogba. Er zou ook interesse zijn vanwege de twee teams uit Manchester. Tottenham wil er ook alles aan doen om Hulk vast te leggen, maar kan de club het transferbedrag ophoesten? Bovendien spelen de Spurs volgend seizoen geen Champions League. Een probleem waarmee ook Liverpool kampt. LFC is de vijfde ploeg die interesse zou hebben in Hulk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties