Interview Zukanovic: "Belgische topclub of buitenland"

Tomas Taecke
| 36 reacties
Zukanovic: "Belgische topclub of buitenland"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ervin Zukanovic zal KV Kortrijk straks verlaten. De gegeerde Bosnische verdediger kan bij de Belgische topclubs aan de slag maar heeft ook de interesse van enkele buitenlandse clubs gewekt. "Over enkele weken zal ik beslissen", vertelt Zuka aan onze redactie.

Ervin Zukanovic heeft de clubs voor het uitkiezen. De linksbenige verdediger speelde een fantastisch seizoen bij KV Kortrijk, waar hij straks met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid vertrekt.

"Het is tijd voor een stap hogerop", oordeelt Zukanovic. "KV Kortrijk weet dat ik klaar ben voor een nieuw avontuur en is ook bereid om mee te werken aan een uitgaande transfer. Ik heb hier een fantastisch seizoen meegemaakt bij een schitterende club. Als volwassen mensen gaan we straks met een goed gevoel uiteen".

De 25-jarige Bosniër werd in de winterstop aan Club Brugge gelinkt en is ook al een tijdje in beeld bij Anderlecht. Vooral die laatste club zou de verdediger ondertussen bovenaan de shortlist hebben staan.

"Mijn manager heeft contact met Anderlecht, net als met andere Belgische clubs. Ik wil niet overhaast te werk gaan. Ook uit het buitenland is er wat interesse. Vooral sportief wil ik de juiste keuze maken, dat heb ik altijd gedaan. Ik wil nog twee weken wachten en niets forceren, bovendien heb ik nog een tweejarig contract bij KV Kortrijk. Maar de kans dat ik niet vertrek is inderdaad bijzonder klein".

"Ik ben al zeven dagen op vakantie geweest naar Bosnië, maar nu blijf ik thuis", legt Zukanovic uit. "Mijn vrouw is zwanger en zal deze maand bevallen, dat is wel iets waar ik enorm naar uitkijk en wat mij dolgelukkig maakt. Ik probeer ook wat van het weer te genieten, dat er eindelijk wat beter begint uit te zien (lacht)".

Lees hier wat Zuka te vertellen heeft over het 'corrupte' Bosnische elftal!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties