Bayern München aast op Spaanse international

Bayern München aast op Spaanse international
Foto: © SC

Javi Martinez kan op grote interesse rekenen van Bayern München. De Duitse Rekordmeister zal wel rekening moeten houden met de vraagprijs van veertig miljoen euro die Athletic Bilbao op zijn hoofd heeft geplakt.

Matthias Sammer, de nieuwe sportieve baas bij Bayern München, sluit de komst van Javi Martinez geenszins uit ook al is de vraagprijs niet van de poes. "Als speler ken ik hem goed, maar het is de bedoeling dat we hem zéér goed zullen leren kennen. Hier zijn de scouts die hem volgen laaiend enthousiast over hem", zegt de Duitser op de website van de club.

"Martinez heeft heel wat kwaliteit te bieden en daar hangt een kostenplaatje aan vast. Bij Bayern zitten er mensen die waken over de financiën. We kunnen gek doen, maar we doen niets dat niet verantwoord zou zijn. We moeten afwachten wat er gaat gebeuren", klinkt het nog bij Sammer.

Javi Martinez zat ook in de Spaanse selectie die zondag het EK won. Hij is ook geselecteerd om deel te nemen aan het Olympisch voetbaltoernooi in Londen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties