Stijn Stijnen opnieuw fit na knieblessure

Dennis Moonen
| 9 reacties
Stijn Stijnen opnieuw fit na knieblessure
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot bereidt zich in het Nederlandse Doorwerth, bij Arnhem, voor op het nieuwe seizoen. Daarbij ook Stijn Stijnen. De doelman is opnieuw fit na een knieblessure.

"Het gaat goed", vertelt Stijnen in Het Belang van Limburg. "Twee weken geleden ging ik op controle bij dokter De Clercq en hij zei dat de knie was zoals hij moet zijn. Over een zestal weken zou ik op competitieniveau moeten zijn. Ik hoop dat ik vooraf toch nog een aantal oefenwedstrijden kan spelen."

Vorig seizoen moest Stijnen de concurrentie aangaan met Tome Pacovski en Kristof Maes. Dit seizoen lijkt de concurrentie minder met Stefan Deloose (ex-Lokeren) en Koen Vanlangendonck (ex-Bocholt). Stijnen ziet dit anders. "Ik vind niet dat de concurrentie minder groot is. Het zijn beiden twee goede doelmannen. Trouwens, ik moet in de eerste plaats zelf goed presteren."

Stijnen heeft met Adrie Koster een trainer met wie hij al samenwerkte bij Club Brugge. "Hij werkt hier op exact dezelfde manier als bij Club", vindt Stijnen. "Je weet nu al dat Beerschot aanvallend voetbal zal brengen, maar we moeten ervoor zorgen dat we dat combineren met efficiënt verdedigen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties