Zulte Waregem zorgt met Young Business Club voor primeur in Jupiler Pro League
Tomas Taecke
| 23 reacties
Zulte Waregem zorgt met Young Business Club voor primeur in Jupiler Pro League
Foto: © SC

In samenwerking met Group Ghistelinck pakt Zulte Waregem uit met de Young Business Club Essevee. Dit platform biedt vanaf dit seizoen jonge ondernemers de kans hun netwerk uit te breiden onder gezellige en optimale omstandigheden.

Gesteund door Group Ghistelinck, de Mercedes-Benz garage met hoofdzetel in Waregem, en onder het goedkeurend oog van SV Zulte Waregem werd de Young Business Club Essevee dinsdag officieel voorgesteld in de imposante toonzaal van de autoverdeler.

Het concept gunt jonge ondernemers uit de regio - en ook daarbuiten - de kans om hun professioneel netwerk uit te breiden. Via een betaalbare formule kunnen de gegadigden tweewekelijks van het voetbal aan de Gaverbeek genieten terwijl ze de nodige contacten leggen in het bedrijfsleven.

"Het idee komt eigenlijk uit Nederland waar dit concept enorm gangbaar is onder de eredivisieclubs", legt voorzitter Björn Adins uit. "Samen met de mensen van Zulte Waregem en de bestuursleden van YBC Essevee zaten we vrijwel meteen op dezelfde lijn. Ondernemers kunnen dit seizoen tegen een goed tarief sponsor worden van de club en tevens genieten van alle voordelen die de businessformule te bieden heeft".

Het verschil met het Nederlandse voorbeeld vertaalt zich in de samenwerking met Zulte Waregem. Terwijl het model boven de Moerdijk onafhankelijk is, is het in Zuid-West-Vlaanderen deels vanuit de club Zulte Waregem gegroeid. De Group Ghistelinck sprong uiteindelijk in de bres om het project mogelijk te maken en van de nodige financiële steun te voorzien. Voor 999 euro exclusief BTW kan de nog niet zo kapitaalkrachtige jonge ondernemer tijdens het seizoen 2012-2013 van de formule genieten.

Pieter Merlier, gewezen doelman en tevens werkzaam als account manager bij Essevee, legt uit wat het concept concreet inhoudt. "Tweewekelijks zullen de vijftig ondernemers de wedstrijden van Zulte Waregem volgen. Anderhalf uur voor de partij worden zij verwacht in Het Boothuis waar een receptie en een walking dinner plaats zal vinden. Driemaal per jaar - uitgerekend bij topwedstrijden - wordt de staande ontmoeting vervangen door een uitgebreide maaltijd. De ondernemers krijgen de beste zitplaatsen bij de wedstrijden en genieten ook de toegang tot alle VIP-clubs in het stadion na de partij".

"Kortom: het is een unieke formule, perfect voor jonge ondernemers die geloven in het netwerkgegeven binnen de club", voegt voorzitter Adins er nog aan toe. "Momenteel zijn er al vijftig mensen ingeschreven, wat betekent dat geïnteresseerden snel moeten zijn".

Wie geïnteresseerd is in de Group Ghistelinck Young Business Club Essevee formule, contacteer dan als de bliksem één van de volgende personen.

Bjorn Adins - bjorn.adins@timelex.eu
Pieter Merlier - pieter.merlier@essevee.be
Tyas Kastelijn - tyas.kastelijn@essevee.be
 

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties