Interview Cavens: "Ik ben zeer gemotiveerd"

Robby Morren
Robby Morren
| 7 reacties
Cavens: "Ik ben zeer gemotiveerd"
Foto: © SC

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Jurgen Cavens wil zich dit jaar opnieuw tonen op het hoogste niveau. De ex-Rode Duivel is klaar om belangrijk te zijn voor Waasland- Beveren.

"Er wordt heel hard gewerkt maar het is wel zo dat er nog versterking moet komen in elke linie. Het bestuur weet dat en ze zijn er mee bezig maar het wordt nu wel tijd want het is nog twee weken vooraleeer de competitie begint."

Gemotiveerd
Bij Cavens is de goesting bijzonder groot om opnieuw te vlammen op het hoogste niveau. "Ik heb een stap terug gezet en ik kan nu al vrij snel weer die stap naar het hoogste niveau zetten. Dit is voor mij nog eens een kans om me te tonen. Ik wil alles op alles zetten en er alles aan doen. Ik ben zeer gemotiveerd en ik ben er zeker van dat het gaat lukken."

Emile Mpenza
Emile Mpenza staat dicht bij een overgang naar Waasland-Beveren. Cavens weet dat zijn ex-ploegmakker nog veel werk heeft maar kijkt er wel naar uit weer met hem samen te spelen. 

"Emile werkt keihard maar hij heeft ook een enorme achterstand en dat kan je niet zomaar wegwerken. Je merkt dat hij veel zin heeft en dat is toch het belangrijkste. Ik heb met Emile nog samengespeeld bij Standard en bij de nationale ploeg. Als hij in vorm is, zullen veel ploegen nog van hem verschieten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties