Ogunjimi zal coach Mallorca geen hand geven

Yoets Verhaert
| 61 reacties
Ogunjimi zal coach Mallorca geen hand geven
Foto: © SC

Deze avond zal Marvin Ogunjimi debuteren bij Standard. Hij zal het opnemen tegen het team dat hem uitleent, namelijk Mallorca. "Ik kon het niveau van de Primera Division perfect aan, alleen had de coach het niet zo voor mij", aldus Ogunjimi.

Twaalf maanden terug bereidde de Belg het seizoen nog voor met RC Genk. Eind augustus werd de transfer naar Mallorca enkele minuten te laat afgerond. De aanvaller kon dus pas vanaf Nieuwjaar naar de Spaanse zon. De toenmalige coach (Michael Laudrup) werd vervangen door Joaquin Caparros. De relatie tussen beide liep zeer snel fout. De 24-jarige spits kreeg één basisplaats en slechts zes invalbeurten.

Voor Ogunjimi is het hoe dan ook een speciale wedstrijd. Hij kijkt ernaar uit om in het shirt van Standard te schitteren. Zelf spreekt hij niets dan slecht over de huidige coach. Na zijn eerste wedstrijd kreeg hij lofbetuigingen van Mourinho. Hij zei er het volgende over: ‘De mening van Mourinho is me veel meer waard dan die van Caparros’. Mentaal lijkt hij ook veel sterker geworden. Hij hoopt hoe dan ook dat de overeenkomst tussen Caparros en Mallorca niet verlengd wordt. Of blijft hij bij Standard? Dat moet de toekomst uitwijzen.

Over zijn nieuw team zei hij het volgende: ‘‘We hebben een goede ploeg en een uitstekende coach. Europees voetbal halen, is ons eerste doel. Daarna zien we wel. We hebben niet minder talent dan bij Genk toen we kampioen werden.'

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties