Familie roept Bellamy terug naar Wales

Yves Dekoning
| 3 reacties
Familie roept Bellamy terug naar Wales
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens Sky Sports zal Craig Bellamy terugkeren naar Cardiff City. De flankaanvaller zou Liverpool willen verlaten om dichter bij zijn familie in Wales te zijn.

Malky Mackay gaf eerder al toe dat hij Craig Bellamy graag terug naar Cardiff zou halen. Liverpool zou de vinnige spits liever houden, maar zou toch toestemmen met een vertrek. Bellamy is geboren in Cardiff. Nu zou hij terug naar de stad in Wales willen omwille van familiale redenen.

Tijdens het seizoen 2010-2011 leende Manchester City Bellamy uit aan Cardiff City. Vorig jaar kon Liverpool hem gratis overnemen van City. Bellamy speelde een relatief sterk seizoen voor LFC en was ook goed voor Team GB tijdens de Olympische Spelen. Nu zouden de Reds hem laten gaan zonder transfersom te vragen. Ook QPR aast op Bellamy, maar Liverpool ziet hem liever niet in de Premier League uitkomen. Cardiff speelt in The Championship.

De transfergeruchten werden de voorbije dagen aangewakkerd doordat Bellamy niet in de Europese selectie van Liverpool zit. Hierdoor lijkt een vertrek er aan te komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties