OH Leuven legt Kameroense spits vast

Christophe van den Boom
| 10 reacties
OH Leuven legt Kameroense spits vast
Foto: © SC

De 26-Jarige Christian Pouga(links) tekende donderdag een contract voor één seizoen bij Oud-Heverlee Leuven. De Kameroense spits komt over van het Portugese Maritimo Funchalel. Dat meldden de Leuvenaars op hun website.

De Leuvense club is zich aan het roeren op de transfermarkt. Eerder haalden ze onder andere Logan Bailly en Ibou binnen. Donderdag tekende de targetspits Pouga een contract voor één seizoen, met optie voor een tweede. Bij Vlaams-Brabanders zal hij de concurrentie moeten aangaan met Chuka en de eerder binnegehaalde Ibou.

“Christian is al twee dagen bij ons aan het trainen en de coach is overtuigd van zijn meerwaarde”, licht sportief verantwoordelijke Luc Denteneer toe. “Hij is een kaatser die ook beweeglijk is en zich heel goed laat betrekken in het samenspel. Een hele wedstrijd spelen, komt nog wat vroeg voor hem, maar medisch is hij volledig in orde.”

De boomlange aanvaller heeft al heel wat clubs versleten. Zo speelde hij bij het Chinese Shanghai United, de Zwitsers van Zürich, Aarau en Bellinzona in de Zwitserse tweede klasse, het Spaanse Sevilla Atletico, het Portugese Leixoes en het Roemeense Vaslui.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties