Reactie Cavens: "We hadden hier punten kunnen pakken"

Fabian Morren
| 5 reacties
Cavens: "We hadden hier punten kunnen pakken"
Foto: © SC

Waasland-Beveren ging met 3-1 onderuit bij Standard. "We geven het hier zelf weg", baalt Jurgen Cavens.

Fabian Morren in Luik

Er zat misschien wel meer in voor Waasland-Beveren als het na de voorsprong niet enkele minuten later al de gelijkmaker slikte. “Dat mag niet gebeuren, hé. Het doelpunt valt centraal in de as. Tot dan speelden we goed georganiseerd en stonden we goed. Met alle respect, maar ik vond Standard zeker niet indrukwekkend. Er zat echt meer in”, aldus Cavens tegenover Voetbalkrant.com.

Meteen na rust slikte WB een tweede doelpunt. “Ook die goal mag nooit vallen. We geven het hier zelf weg. Ik ben ervan overtuigd dat we één of drie punten konden pakken vandaag. Het ontbreekt ons aan ervaring en slimheid. Als je ziet dat de spelers van Standard regelmatig gingen liggen. Dat is ervaring, hé.”

Cavens zelf mocht pas in het laatste kwart van de wedstrijd invallen. “Een beetje laat”, weet ook Cavens. “Ik kon voor meer balvastheid zorgen en zuivere passes. Daar was toch en gebrek aan. We vergaten om lef te tonen.”

“Als je naar Standard trekt, weet je dat je daar de punten niet moet nemen. Maar het zat er wel echt in. We hebben de kans laten liggen om punten mee te nemen uit Luik. Dat vind ik heel spijtig voor deze groep”, aldus nog Cavens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties