Reactie Donk: "Te euforisch na de doelpunten"

Tomas Taecke
| 34 reacties
Donk: "Te euforisch na de doelpunten"
Foto: © SC

Ryan Donk was niet geheel ontevreden na de puntendeling tegen Mechelen, maar betreurt wel dat blauw-zwart tot driemaal toe een voorsprong eenvoudig uit handen gaf. "We zijn te euforisch na onze gemaakte doelpunten", wist de Nederlander na de partij.

Tomas Taecke in Mechelen

"Als je drie keer op voorsprong komt, moet je de wedstrijd kunnen uitspelen", oordeelde Donk in de mixed zone na de wedstrijd. "Met een puntendeling in Mechelen zijn we al bij al tevreden. We zijn bovendien ook nog steeds ongeslagen".

"Zoals ik na de vorige wedstrijd zei, moeten we compacter gaan spelen. Zeker als we net gescoord hebben. We zijn te euforisch en geven teveel ruimte weg op die momenten".

"De voorbereiding op de wedstrijd was niet bijzonder lastig. Mentaal hadden we een tik gekregen, maar ik denk dat je slechts 24 uur tijd nodig hebt om alle agressie van je af te schudden. Na één dag moeten de hoofden vrij zijn, anders kan je die volgende partij niet aanvatten".

"Of ik woensdag naar België-Nederland ga kijken? Ik denk het wel. Ik zal vragen of de club mij kaartjes kan geven. Van Gaal heeft inderdaad gezegd dat hij mij ging volgen. Dat is een mooi compliment. Ik moet zorgen dat ik goed speel de komende periode (lacht)".
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties