Raakt Charleroi de nul kwijt tegen Kortrijk?

Sam Soetaers
| 0 reacties
Raakt Charleroi de nul kwijt tegen Kortrijk?
Foto: © SC

Charleroi verloor vorige speeldag thuis van Club Brugge met het kleinste verschil. De Zebra's trekken nu naar Kortrijk dat zijn start niet miste met een 4 op 6.

Kortrijk haalde het vorige speeldag van Cercle. Die wedstrijd eindigde op 1-2. Coach Hein Van Haezebrouck rekent ook deze week weer op niets minder dan de drie punten tegen Charleori, dat nog steeds die lastige nul achter zijn naam heeft staan. Kortrijk kan niet rekenen op Ragolle, terwijl De Mets zijn eerste van twee schorsingsdagen uitzweet.

Charleroi heeft op zijn beurt besloten om verder te gaan met doelman Parfait Mandanda. Daardoor ging de transfer van Wouter Biebauw niet door. Mandanda is de broer van Steven Mandanda, die bij Marseille speelt. Charleroi moet Kortrijk zien te verslaan zonder Laztich, Keita en Leandro. Charleroi werd de voorbij weken geprezen voor zijn goede spel, maar voorlopig leverde dat nog geen resultaat op.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Kortrijk is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Lierse daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Kortrijk met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 150 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Charleroi strijkt u 650 euro op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties