Sluit de zomervakantie af met jeugdstage bij KV Kortrijk

Tijs Ruysschaert
| 28 reacties
Sluit de zomervakantie af met jeugdstage bij KV Kortrijk
Foto: © SC

KV Kortrijk organiseert op 27, 28, 30 en 31 augustus een 'voetbalinstuifstage' voor kinderen van 5 tot en met 14 jaar. De perfecte afsluiter van de zomervakantie én de ideale voorbereiding op de jeugdcompetities.

Tijdens de stage willen we elk spelertje op een speelse manier naar een hoger niveau brengen, vooral dan op technisch vlak", vertelt jeugdmanager Jelle Schelstraete. "De voormiddagen staan telkens in het teken van techniektrainingen. In de namiddagen houden we onderlinge partijtjes en een penaltycup en plannen we enkele ontspannende activiteiten. Uiteraard hoort daar een bezoek aan het Guldensporenstadion bij. En we wonen ook een training van de A-kern van KV Kortrijk bij. 

De trainers van de jeugdteams van KV Kortrijk zullen de trainingen verzorgen. "Zij werken elke dag met de betere spelers uit de regio en zijn dan ook ideaal geplaatst om de jonge deelnemers te begeleiden", aldus Schelstraete, die eraan toevoegt dat er misschien ook enkele profspelers een training komen geven. Als het programma van het eerste elftal dat toelaat tenminste."

Alle jongens en meisjes van 5 tot en met 14 jaar zijn welkom. De kostprijs van de ‘instuifstage’, die doorgaat op de kunstgrasvelden in de Weversstraat te Kortrijk, bedraagt 90 euro. Meer info valt te verkrijgen via jeugd@kvk.be.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties