Van Der Heyden: "Beerschot moet krediet krijgen"

Van Der Heyden: "Beerschot moet krediet krijgen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

peter Van Der Heyden speelde zowel voor Club Brugge als voor Beerschot. Beide ploegen spelen dit weekend tegen elkaar en de werkloze linksachter denkt dat Club het makkelijk zal halen.

"Wat Club Brugge de voorbije weken heeft laten zien, was volledig ondermaats. Ze moeten zich dus herpakken en hebben tegen Beerschot iets te bewijzen", zegt hij in Het Nieuwsblad. "Ik verwacht een Brugse zege met heel wat goals, al gun ik het Beerschot om het Club zo moeilijk mogelijk te maken."

"Beerschot presteerde de eerste weken ook ondermaats, maar dat is niet meer dan logisch. Die mindere start kwam absoluut niet onverwacht. Ik ken Adrie Koster goed en zijn manier van voetballen is totaal iets anders dan wat ze op het Kiel gewoon waren."

"Niet alleen de nieuwe spelers, maar ook alle spelers die er al rondliepen, hebben een inloopperiode nodig. Ook kan Beerschot niet de spelers van hetzelfde kaliber als Club Brugge halen. Dan heb je meer tijd nodig. Je moet zo'n ploeg dan ook alle krediet geven. Als iedereen het systeem kent, hoop ik dat het nog niet te laat is. Maar normaal moet Beerschot zeker in de buik van het klassement kunnen eindigen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties