Juhasz: "Wil carrière hier zelfs afsluiten"

Juhasz: "Wil carrière hier zelfs afsluiten"
Foto: © SC

Roland Juhasz was één van de pechvogels van deze zomer. Door zijn kuitblessure opgelopen in een interland met Hongarije zag hij een transfer in het water vallen en verloor hij ook nog eens zijn basisplaats bij Anderlecht.

De interesse voor Juhasz was er, maar na zijn blessure sprong alles af. "Mönchengladbach is nooit meer dan een gerucht geweest, maar Dnipropetrovsk was wel een interessante piste", aldus Juhasz in Het Nieuwsblad. "Toen Ondrej Mazuch Anderlecht ruilde voor Dnipro was hij een beetje bang, maar hij is er nu heel gelukkig. Je moet wat wennen aan het leven in Oekraïne, maar het voetbal is er goed, het stadion is mooi en je krijgt er een uitstekend salaris."

"Het is echt niet gemakkelijk om een goeie, sterke club te vinden. Als ik hoor wat de andere Hongaarse internationals soms verdienen, dan zitten we bij Anderlecht met ons loon en de sportieve uitdaging zeker goed. Daarom heb ik een transfer nu uit mijn hoofd gezet. Ik wil mijn carrière hier zelfs afsluiten."

Juhasz heeft echter nog wat werk, want hij is zijn plaats in het elftal voor het eerst sinds lang kwijt. "Eerst wil ik natuurlijk mijn basisplaats terugwinnen. Maar als ik dan nog drie jaar kan presteren bij Anderlecht, dan heb ik hier tien seizoenen gevoetbald en kan ik tevreden terugkeren naar Hongarije. Tegen dan is mijn dochter Jasmin 6 jaar en moet ze naar de lagere school. Dan wil ik haar echt zien opgroeien. Jasmin leeft nu al in Boedapest en komt maar om de maand tien dagen naar België. Ik moet haar dus al erg veel missen, terwijl ze net zo graag bij haar papa is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties