Interview Refaelov: "Worden betaald om alles te geven"

Tomas Taecke
| 5 reacties
Refaelov: "Worden betaald om alles te geven"
Foto: © SC

Lior Refaelov ontbrak tegen Bergen maar loopt er tegen Debrecen normaal gezien weer bij. De Israëliër wil net als in iedere partij voor zijn huidige werkgever alles geven om de kwalificatie voor de Europa League af te dwingen.

Tomas Taecke in Brugge

Lior Refaelov was in Debrecen het slachtoffer van een gruwelijke tackle waarbij hij met de schrik vrijkwam. Op bezoek bij Bergen werd hij uit voorzorg aan de kant gelaten, ondertussen heeft 'Rafa' het voorval en de pijntjes achter zich gelaten.

"Nu voel ik me fit en ben ik klaar om te spelen", zei Refaelov op de voorbeschouwende persconferentie daags voor de partij. "Vorige week was ik blij dat ik mijn been niet heb gebroken, maar nu ligt dat achter mij. Ik ben niet bezig met de speler die mij heeft aangetrapt. Dat is vergeten en ik richt mij op de volgende wedstrijd".

"Dat ik rust kreeg in Bergen was positief. Er zijn genoeg goeie spelers om mijn afwezigheid op te vangen. De partijen volgen elkaar in snel tempo op, een beetje rust kan geen kwaad".

"We zijn favoriet om ons te kwalificeren maar moeten honderd procent klaar zijn om dat effectief ook te doen. Ze hebben goeie spitsen die vanaf de eerste minuut zullen trachten te scoren. We hebben vertrouwen in onze verdediging en organisatie en gaan resoluut voor de poulefase van de Europa League".

"Mij moet je niet motiveren voor deze wedstrijd. Ik wil elke match winnen. We zijn professioneel genoeg en worden uiteindelijk betaald om elke wedstrijd alles te geven", aldus Lior Refaelov.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties