Fowler tweet nieuwe schoenen voor Liverpool

Yves Dekoning
| 3 reacties
Fowler tweet nieuwe schoenen voor Liverpool
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transfermarkt is terug gesloten en niet iedereen is tevreden. Vooral de supporters van Liverpool morren en ook oud-spelers mengen zich in de debatten.

Brendan Rodgers liet de hele zomer weten dat de club werkte aan versterkingen. Op de laatste dag dat de transfermarkt open was, deelde hij nog mee dat hij twee spelers hoopte aan te trekken. Net daarvoor was al duidelijk geworden dat Theo Walcott bij Arsenal zou blijven. Ondertussen had Liverpool Andy Carroll verhuurd aan West Ham want er zou aanvallende versterking komen.

Fulham weigerde om Clint Dempsey aan Liverpool te verkopen. De Reds hadden zijn hoofd op hol gebracht met geflirt in de media. De Amerikaan mocht wel naar Tottenham vertrekken. Daniel Sturridge weigerde verhuurd te worden aan Liverpool. Hij zou Chelsea alleen willen verlaten met een definitieve transfer. Verder bleef het ijzig stil op Melwood.

Op Facebook en Twitter regende het boze reacties van Liverpoolfans omdat de club zich verschillende transfertargets had laten afsnoepen door de concurrenten. Ex-speler Robbie Fowler heeft pas zijn schoenen aan de haak gehangen, hij pakte uit met de meest opvallende tweet: "Just in case ..." met een foto van nieuwe voetbalschoenen erbij. Hij kreeg meteen veel bijval van de fans, die opriepen om ook voormalig topschutter Ian Rush (50 jaar) terug op het veld te brengen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties